♫ Project

Project  Ken je Mij is een uniek muziekproject, speciaal ontwikkeld voor de ouderen in verzorgings- en verpleegtehuizen, en in het bijzonder voor ouderen met dementie. Ons doel is het leven van deze mensen weer even glans te geven door middel van zang en muziek! Lees hieronder welke vormen wij aanbieden...

Muzikale Groepsbeleving 
 

De Muzikale Groepsbeleving is geschikt voor op een PG-afdeling, als een groepsactiviteit. We zingen voor de mensen bekende liedjes. Maar dat niet alleen: we geven de mensen extra aandacht, gaan met ze in gesprek of zingen zacht een liedje voor iemand alleen. Soms zingen we met z'n allen uit volle borst of misschien waagt er iemand wel een dansje...?

Duur: 45 - 60 minuten 

Persoonlijke Muzikale Beleving 

 

Bij de Persoonlijke Muzikale Beleving wordt helemaal speciaal gezongen voor die bewoner, voor wie nog nauwelijks een activiteit geschikt is. De kracht van de PMB is het één op één aspect, waarbij we een intieme sfeer creëren en de volledige aandacht kunnen geven aan de bewoner op zijn/haar kamer. Deze sessies worden in overleg met familie en EVV'er of verzorging vormgegeven, waardoor deze helemaal is toegespitst op de persoon.

Duur: 30 minuten

Liedjes van vroeger en nu

'Liedjes van vroeger en nu' is een zangconcert op maat, geschikt voor alle verzorgings- en verpleegtehuizen. Heeft u een mooie ontmoetingsruimte voor de bewoners? Nodig ons uit en we geven hen een concert om niet snel te vergeten met mooie luisterliedjes, musicalsongs, kleinkunst én klassieke muziek. Met diverse feestdagen, Sinterklaas, Kerst en Carnaval passen wij ons repertoire hier uiteraard op aan!

Duur: 90 minuten 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now